sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Edi Iordănescu, mulțumit după România – Columbia 2-3: „Echipa a dat totul”

Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit de jocul pe care tricolorii l-au pus în practică împotriva Columbiei, chiar dacă naționala României a pierdut. Rezultatul nu a fost pe placul selecționerului, care s-a obișnuit să nu piardă confruntările internaționale, dar, acesta s-a declarat încântat de faptul că românii nu au cedat, au ieșit la joc atunci când au avut ocazia și au arătat că nu doar primul 11 e important la națională.

Selecționerul spune, totuși, că își dorește din partea tricolorilor mai multă claritate, mișcare și responsabilitate. Edi Iordănescu a subliniat și faptul că elevii lui au arătat mai bine în atac, contra Columbiei, față de reprezentativele similare din Spania, Germania sau Brazilia.

Știam că întâlnim o forță mondială, o echipă completă. Ați văzut că au forță, au viteză, au știința jocului pentru că mulți joacă în Europa. Nu au bătut întâmplător Spania, Germania sau Brazilia. Pentru noi a fost un test util, de maturitate, din care am învățat lucruri. Am avut ocazia să verificăm unde suntem, am schimbat mult, am dat minute, am experimentat lucruri și ne-am asumat. Mă bucur că echipa nu a cedat și, așa cum ne-am obișnuit, am dat tot ce e mai bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ar trebui să avem mai multă încredere în prima repriză. Când primești gol atât de repede, te scutură din punct de vedere emoțional. Îmi doresc mai multă claritate, mișcare și responsabilitate. Fiecare trebuie să își asume că nu pierde mingea. Echipa a încercat, a făcut efort, au existat situații din care am putut genera ocazii. Repriza a doua a fost altceva, jucătorii care au intrat de pe bancă au avut impact, chiar au marcat. Am mai avut situații de a marca, pe lângă cele două goluri. Am șutat de patru ori pe spațiul porții, Brazilia, Germania sau Spania au șutat de maxim trei ori. Nu sunt bucuros de rezultat, dar echipa a dat totul”, a spus Edi Iordănescu, după meci.

Politica