duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicențiu Mocanu: „Transformăm Râmnicu Vâlcea într-un pol de inovație și dezvoltare economică!”

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea își dorește transformarea orașului într-un „pol de inovație și dezvoltare economică”. Atragerea de noi investitori, precum și crearea de noi locuri de muncă se numără între soluțiile propuse de Mocanu.

„Dragi locuitori ai Râmnicului, sunt entuziasmat să vă prezint planul nostru ambițios pentru stimularea economiei locale și pentru a aduce Râmnicu Vâlcea în centrul atenției naționale ca un exemplu de succes și inovație.

Incentivarea Afacerilor: Vom atrage noi companii și vom sprijini creșterea celor locale prin implementarea unui program robust de granturi și facilități fiscale, punând accent pe sectoarele producție, inovație, tehnologie și IT. Scopul nostru este să dinamizăm economia locală și să majorăm nivelul salarial pentru toți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Specializarea Forței de Muncă: Pentru a ne asigura că forța noastră de muncă răspunde nevoilor pieței, vom organiza ateliere și programe de formare profesională în strânsă colaborare cu companiile locale. Astfel, vom asigura un viitor prosper și sustenabil pentru comunitatea noastră.

Crearea de Locuri de Muncă: Ne concentrăm pe dezvoltarea sectoarelor Horeca și producție, susținând simultan turismul local și afacerile noastre printr-o campanie de promovare inovativă.

Tehnologie și Inovare: Viziunea noastră include înființarea unui hub informatic și a unei facultăți de stat specializate, pentru a încuraja inovarea și pentru a atrage și reține talentele în domeniul tehnologic în orașul și județul nostru.

Alăturați-vă nouă în această călătorie spre progres și inovare! Vom construi împreună un Râmnicu Vâlcea vibrant și prosper pentru generațiile de azi și de mâine”, a precizat Vicen’iu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Politica