luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primăria Craiova vrea să cumpere automate de tip self-pay, pentru plata impozitelor, taxelor și amenzilor

Primăria Craiova intenționează să achiziționeze servicii de plată a impozitelor, taxelor și amenzilor în numerar, prin intermediul terminalelor de tip self-pay. Aceste automate ar urma să apară ca alternativă la plata cu numerar la ghișeele Direcției Impozite și Taxe a Municipiului, iar valoarea estimată a investiției se ridică la suma de 209.927 de lei.

Terminalele de tip self-pay vor fi amplasate în rețele de retail, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate, după cum se menționează în caietul de sarcini. Valoarea tranzacțiilor estimate a fi încasate prin terminale tip self – pay este 10. 847.295,23 lei. Numărul tranzacțiilor estimate, pentru 10 luni de contract in anul 2024, la care se poate aplica o valoare fixă(comision)/tranzacție, este de aproximativ 38.202 plăți.

Comision aferent serviciului de colectare plăți amenzi, impozite si taxe nu va depăși 1,7% din valoarea tranziției; pentru tranzacțiile cu valoare mai mare de 10 lei, 1,7% din valoarea tranzacției, dar nu mai puțin de 1 Ron/ tranzacție . Se vor avea în vedere toate cerințele expuse în continuare, cerințe care trebuie îndeplinite în situația în care oferta presupune o soluție echivalentă. Pentru fiecare specificație se va demonstra echivalența”, informează autoritățile locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Primăria intenționează să închirieze un terminal de tip self-pay care va fi amplasat într-o locație deținută de autoritatea locală, pentru care prestatorul va asigura serviciul de încasare a amenzilor, impozitelor si taxelor fără debit.

spot_img
spot_img

Politica