sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolo Napoli rămâne optimist: „Eu cred că ne putem salva”

Eșecul cu Petrolul nu pare să îl sperie pe Nicolo Napoli. Tehnicianul italian are la dispoziție două săptămâni, pentru a pune lucrurile la punct. El va profita de pauza prilejuită de amicalele echipei naționale. Antrenorul are încredere în elevii lui și consideră că FCU Craiova se poate salva de la retrogradare.

Băieții au jucat foarte bine prima repriza, apoi am luat gol. A doua repriză nu mi-a plăcut. Am încercat să egalăm, dar nu am putut. Petrolul a jucat defenisv bine. Avem 15 zile în care vom lucra, cu antrenamente bune, pentru a urca apoi cât mai sus în clasament. Vorbim cu preparatorul fizic, cu staf-ul, să vedem ce facem. Avem jucători foarte buni, eu cred că ne putem salva”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul meciului.

Adrian Mititelu a început sezonul cu gândul la play-off și cu un țel clar: să fie mai sus decât CSU Craiova în clasament. Acum, echipa lui Mihai Rotaru este pe locul 2, în timp ce elevii lui Nicolo Napoli se luptă din greu pentru salvarea de la retrogradare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu îmi e frică de retrogradare, suntem acolo dar eu zic că vom termina în play-off anul acesta. Eu zic că avem echipă de play-off. Dacă nu, vom câștiga play-out-ul și vom juca, din nou barajul. Noi avem o echipă foarte bună, am avut multe ghinioane, dar putem bate orice echipă din România. Am avut forma slabă a portarului la început, am fost foarte superificali, am crezut că îl putem înlocui mai ușor pe Duarte, nu a fost așa. Dar acum zic că avem o apărare foarte bună. Au venit jucători care s-au integrat foarte bine în echipă. În iarnă vom aduce 2 fundași centrali, măcar pe 1 să îl nimerim”, a spus Adrian Mititelu, în noiembrie 2023, potrivit digisport.ro.

Politica