vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

10 cadouri cool pentru tineri şi adolescenţi

Uneori, poate fi dificil să găseşti un cadou potrivit pentru un adolesecent, mai ales dacă nu ştii exact ce pasiuni are sau ce anume i-ar face plăcere. Bineînţeles, există şi câteva reţete cu care poţi merge la sigur. Alegerea unui dar pentru un tânăr sau un adolescent poate merge ca pe roate, atunci când găseşti inspiraţia potrivită.

Descoperă mai jos 10 cadouri cool pentru tineri şi adolescenţi care să te inspire:

Cărţi cu subiecte actuale

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adolescenţii şi tineri sunt mai mereu la curent cu subiecte şi teme actuale, de la probleme ce ţin de tehnologie şi până la conflicte politice, personaje ale pop culture sau povesti românce. Dacă vrei să le oferi cadou o carte, ţine cont atât de preferinţele personale, cât şi de ceea ce este „la modă”. Majoritatea librăriilor oferă clienţilor sugestii din categoria „teen fiction” sau „cărţi young adult”. De asemenea, poţi găsi pe internet topuri şi recenzii de cărţi dedicate tinerilor şi adolescenţilor.

Tastatură de gaming

Pentru adolescenţii pasionaţi de jocurile video, accesoriile din această categorie reprezintă o super idee de cadou. Dacă îţi doreşti un dar accesibil, dar totuşi cool, atunci alege o tastatură de gaming. Poţi achiziţiona tastaturi de gaming foarte uşor, online, cu doar câteva click-uri. Ai de ales între tastaturi de gaming slim, colorate sau modele cu tot felul de inserţii speciale.

În afară de tastatură, mai poţi opta pentru un mousepad de gaming sau un microfon de gaming.

Tricouri oversize

Moda adolescentină este deseori despre lejeritate, libertate de exprimare şi confort. Astfel, poţi opta pentru un tricou oversize dacă îţi doreşti un cadou accesibil, cu care să nu dai greş. Optează pentru un tricou oversize în culori precum alb sau negru, care să fie uşor de asortat cu jeanşi, treninguri, geci sau paltoane.

Căşti wireless

Nu doar tastatura de gaming este un cadou inspirat pentru tinerii pasionaţi de tehnologie, ci şi căştile wireless. O pereche de căşti wireless este utilă pentru a vorbi uşor la telefon, dar şi pentru a asculta muzică sau podcast-urile preferate fără a renunţa la libertatea de mişcare. Când alegi un astfel de cadou, asigură-te că alegi un model de căşti compatibil cu telefonul mobil.

Abonamente pentru sport

Adolescenta este perioada perfectă pentru sport şi mişcare. Este o idee bună să încurajezi tinerii să facă mişcare, indiferent de tipul de sport preferat. Astfel, oferă-le în dar abonamente pentru sport, fie că este vorba de fitness, înot, tenis, squash sau dansuri. Preţul unor astfel de abonamente porneşte de la 100 de lei pe lună, în funcţie de locaţie şi tipul de sport.

Boxă inteligentă

Adolescenţii şi tinerii se bucură la maxim de muzică, nu doar în oraş, ci şi acasă. Pentru aceştia, o boxă smart poate fi un dar ideal, mai ales că un astfel de aparat are o mulţime de funcţii cool. Poţi să achiziţionezi o boxă smart cu 150 de lei sau chiar mai puţin, fără să faci rabat de la calitate, ceea ce transforma acest produs într-un cadou foarte accesibil.

Bilete la concerte

Din nou, pentru adolescenţii pasionaţi de muzică, cea mai bună soluţie este să alegi un cadou care să aibă legătură cu pasiunea lor. Le poţi oferi bilete la concertele artiştilor preferaţi, mai ales dacă aceştia vin în zona în care locuiţi sau în apropiere. În funcţie de vârstă, poţi alege să îi însoţeşti şi tu la spectacole sau să le oferi posibilitatea de a merge cu un prieten sau o prietenă.

Accesorii trendy

Pentru tinerii pasionaţi de modă, accesoriile trendy sunt o soluţie excelentă. Pentru domnişoare, alege genţi, eşarfe, bijuterii delicate sau accesorii pentru păr. Pentru băieţi, poţi alege ochelari de soare, curele, portofele sau accesorii precum brăţările din piele sau lanţurile din metal. Preţul unor astfel de accesorii porneşte de la câteva zeci de lei, aşa că poţi alege uşor în funcţie de buget.

Încălţăminte sport

Sneakersii sau încălţămintea sport a devenit cel mai popular tip de încălţăminte pentru tineri. Astfel, le poţi cumpăra o pereche de adidaşi, tenesi sau modele similare de încălţăminte, mai ales dacă ştii ce stil vestimentar au, ce branduri le plac şi ce culori prefera. Preţurile încep de la câteva sute de lei, mai ales dacă optezi pentru branduri populare.

Cursuri

Adolescenta este o perioadă minunată pentru a învăţa lucruri noi, aşa că este foarte bine să le dai tinerilor posibilitatea de a descoperi lucrurile care le plac. Poţi să oferi în dar cursuri diverse pentru tineri, în funcţie de preferinţele lor. De la cursuri cu prezenţa fizică şi până la programe online, în IT, limbi străine, comunicare, artă sau orice altceva le trezeşte curiozitatea. 

Cadourile pentru tineri şi adolescenţi trebuie să fie actuale şi să rezoneze cu pasiunile şi trăirile lor. Îndreaptă-te către accesorii de gaming, device-uri smart, cărţi adecvate vârstei, haine sport sau chiar experienţe speciale, precum biletele la concerte.

Politica