joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele SMEO, întâlnire cu ministrul Energiei în prezența președintelui Directoratului CEO

S-au purtat discuții despre fondul de salarii, iar întreaga comisie de negociere nu a fost de acord cu o creștere salarială de 6%

Președintele Gabriel Caldarușe de la SMEO a organizat o întâlnire cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja. Joi, 15 martie, împreună cu alți membri ai comisiei de negociere a CCM de la cele două federații și în prezența președintelui Directoratului CEO, a avut loc această întâlnire importantă, conform Gorj Express.

S-au purtat discuții despre fondul de salarii, iar întreaga comisie de negociere nu a fost de acord cu o creștere salarială de 6%. Ministrul Burduja i-a dat directorului Plaveti mandatul de a găsi soluții pentru a mări veniturile, astfel încât angajații CEO să fie mulțumiți și compania să poată funcționa în continuare.

În privința decalării termenelor din planul de restructurare, Ministru a afirmat ca se află într-un dialog continuu cu Bruxelles iar în ceea ce privește studiul de adecvanță (Transelectrica )care stă la baza decalării sunt informații ca ar fi favorabil. În privința salariaților încadrați pe perioadă determinată comisiei s-a transmis, încă o dată, ca nu vor fi disponibilizați în 2024 și se caută soluții ca inclusiv de la următoarea prelungire aceasta să fie făcută pe o perioadă mai lungă existând premisele să fie rezolvată problema definitiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Despre protecția socială punctul de vedere al directorului Plaveti a fost că nu are în vedere în următorii ani să fie făcute concedieri colective dar pentru viitor Ministrul Energiei a transmis sprijinul său în promovarea OUG 69 cu venit de completare pe 4 ani.

Politica