luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Se asfaltează pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești

S-a dat startul asfaltării pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Reprezentanții DRDP Craiova au anunțat că, miercuri, s-a început turnarea asfaltului. Tot DRDP Craiova anunță că mobilizarea constructorilor turci și români pe tronson este bună.

„Muncitorii asocierii de constructori români și turci vor avea de așternut asfalt pe 7 km din acest tronson cuprins între Craiova și Robănești. Mobilizarea în șantier este bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje”, potrivit DRDP Craiova.

Dacă se menține ritmul actual de muncă, circulația pe Tronsonul 1 ar putea fi deschisă până la finalul acestui an.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025)”, mai spun reprezentanții DRDP Craiova.

Antreprenorul lucrează în paralel la toate structurile și la terasamente. Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești are o lungime totală de 17,7 km. Acest tronson leagă municipiul Craiova de orașul Balș.

spot_img
spot_img

Politica