miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Haine și genți contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră au confiscat peste 2000 de articole vestimentare fake care purtau numele unor branduri celebre. Un bărbat de origine bulgară a încercat să treacă pe la punctul de trecere al frontierei Calafat. Oamenii legii i-au efectuat un control în TIR, iar acolo acceștia au găsit cantitatea de 2.400 de articole vestimentare.

„Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Calafat  au descoperit, în urma efectuării unui control asupra unui autocamion care transporta colete, aproximativ  2.398 articole vestimentare  și de marochinărie,  toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, având ca destinație Germania. În data de 07.03.2024, în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetățean bulgar, în vârstă de 48 de ani, care conducea un autocamion. Șoferul transporta colete, pe ruta Bulgaria-Germania, conform documentelor prezentate”, potrivit poliției de frontieră.

Hainele, în valoare totală estimată de  599.500 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență. Bulgarul este acum cercetat de către autorități.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica