joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Olt. O femeie a ajuns rănită la spital

Oamenii legii olteni au intervenit, în această dimineață, la un accident rutier care a avut loc pe DJ 546 A, în localitatea Schitu din Olt. O femeie de 42 de ani, a intrat cu maşina într-un cap de pod.

„La data de 4 martie 2024, în jurul orei 07:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546A, în afara comunei Schitu, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod”, transmit oamenii legii de lșa IPJ Olt.

Femeia a ajuns rănită la spital, în urma incidentului. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica