miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Vasilică, după plecarea de la FCU: „Nu trebuie căutați vinovați”

Dan Vasilică spune că a plecat în condiții decente de la FCU Craiova. Preparatorul fizic a fost înlocuit imediat de Adrian Mititelu, lucru ce demonstrează faptul că șefii clubului din Bănie știau de mai multă vreme că vor să facă o astfel de mutare și au așteptat ca Vlad Țăran să fie gata să înceapă treaba printre alb-albaștri.

Pur și simplu, așa am convenit, să reziliem pe cale amiabilă. N-a fost nicio problemă. Dacă e pentru binele echipei… Am simțit nevoia să fac o schimbare, să iau o pauză. Orice schimbare poate reprezenta un nou început. Sincer și mie mi se pare normală această reziliere, în condițiile în care echipa nu mai are rezultatele așteptate. Poate e mai bine să vină altcineva. Am ridicat mâna.

Nu trebuie căutați vinovați. (nr. În ce relații v-ați despărțit de Adrian Mititelu?) Ne-am despărțit amiabil, ne-am strâns mâna civilizat. Nu aveam cum altfel, Doamne ferește! Am colaborat atâția ani cu dânsul. Știți foarte bine că și-a atras de foarte multe ori oprobriu public din cauza mea, apărându-mă mereu. A garantat mereu pentru calitățile mele. Ar fi culmea să am un alt sentiment decât de mulțumire și respect față de dânsul”, a declarat Dan Vasilică, potrivit Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vasilică a fost un om foarte important la FCU Craiova. El nu a fost doar preparator fizic, ci i-a și antrenată pe alb-albaștri. 13 meciuri a stat acesta pe banca celor de la FCU Craiova ca antrenor interimar. 6 victorii, 6 remize și o înfrângere au fost rezultatele înregistrare de acesta. Cifrele nu au fost deloc rele, ținând cont de experiența lui Dan Vasilică, de presiunea suporterilor și de pretențiile lui Adrian Mititelu.

Politica