sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Traseistul din AUR, deputat PSD Cornel Folescu, bate câmpii

Pe principiul după război mulți viteji se-arată, fostul deputat PSD de Mehedinți, Cornel Folescu, acum traseist în AUR cu pretenții la șefia filialei județene, critică actuala guvernare PSD din care a făcut parte până mai ieri ca să se afirme față de șefii din AUR. Numai că din păcate pentru el, nu are nici un fel de credibilitate în județ și de cele mai multe ori bate câmpii, ori nu citește bine nici de pe foaie. Concret, într-o conferință de presă în care încerca să-și dea aere de om preocupat de problemelor țării, Folescu a declarat că ,,CNSAS intenționează reducerea bugetului pentru medicina de familie”. În realitate , CNSAS înseamnă Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității și n-are a face în nici un fel cu medicina…

Dacă tăcea, filosof rămânea. După război mulți viteji se arată! Fostul deputatul PSD Mehedinți, Cornel Folescu, politician cu multe bube-n cap, dat afară de social-democrați pe ușa din dos pentru motive de indisciplină gravă, critică acum guvernarea PSD, ca să fie văzut bine de noii lui șefii din AUR, partid în care a trecut, nu pentru doctrină, ci pentru ciolanul cel mare: președinte de filială județeană. În ultima perioadă, fostul social-democrat a început să facă pe deșteptul și să țină lecții de moralitate și bună guvernare prin județ, însă din păcate pentru el, n-are pic de credibilitate întrucât mehedințenii și severinenii nu uită că până mai ieri Folescu a făcut parte din PSD, marele partid de guvernare, pe care acum îl critică. De la pupitrul AUR, fariseul politic Folescu solicită acum guvernului dublarea subvențiilor la hectar pentru fermieri, plata anticipată pentru lucrările din acest an, achiziția pentru rezerva de stat a produselor agricole în exces la prețuri corecte, concomitent cu limitarea produselor din Ucraina. Pe principiul după război mulți viteji se-arată, AUR solicită întrunirea de urgență a birourilor Camerei Deputaților și a Senatului pentru a convoca o sesiune extraordinară în cadrul căreia să fie puse pe ordinea de zi, proiectele de lege care privesc legea transportatorilor și a agricultorilor.

Folescu se face de râs: ,,Potrivit unei propuneri CNSAS se reduce bugetul pentru medicina de familie…”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traseistul din AUR Cornel Folescu bate câmpii și confundă, din prostie crasă sau poate din greșeală, CNSAS adică Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității cu CNAS adică Casa Națională pentru Asigurări de Sănătate. Iată ce a declarat cu privire la soarta medicilor de familie de care chipurile, acum îi pasă. ,,Potrivit unui document CNSAS, după cum bănuiesc că știți, se intenționează reducerea bugetului pentru medicina de familie cu 40 la sută. Ori, în condițiile acestea, vom ajunge în situația în care, practic, exodul medicilor în România va continua contradictoriu cu tot ce promovează actuala guvernare și anume faptul că doresc prin măsuri economice și mă rog buget cât mai atractiv pentru sănătate să-și readucă medicii de familie, știut fiind bine faptul că la momentul acesta România se confundă cu un deficit pe piața de medici de familie, deci numărul mare de pacienți arondați medicilor de familie” a declarat public în cadrul unei conferințe de presă traseistul din AUR, fostul deputat PSD Cornel Folescu.

Politica