luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sisteme de supraveghere video, pentru polițiștii din Mehedinți

Posturile comunale de poliție din Mehedinți primesc sisteme de supraveghere noi. Acestea au fost achiziționate cu bani de la Consiliul Județean (CJ). Au fost cumpărate și echipamente pentru polițiștii de la Investigații Criminale, iar în perioada următoare la polițiștii mehedințeni vor ajunge și 5 aparate de tip Drager Drug Test.

„Așa cum s-a procedat în cazul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți, Poliția de Frontieră și Poliția Locală Drobeta Turnu Severin, astăzi, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a predat polițiștilor mehedințeni echipamentele achiziționate din bugetul Consiliului Județean Mehedinți, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Conform solicitărilor înaintate de Inspectoratul Județean de Poliție, au fost achiziționate echipamente individuale și colective necesare în timpul intervențiilor, acestea fiind preluate în baza unui proces verbal de către inspectorul șef al IPJ Mehedinți, cms. șef Lucian Tunaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

24 kit-uri sistem supraveghere video cu 4 canale, 3 camere de exterior, monitor LED și sursă alimentare, acestea urmând să ajungă la posturile comunale de poliţie.

Echipamente individuale de îmbrăcăminte complete pentru Serviciul Investigaţii Criminale”, a declarat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Potrivit acestuia, suma alocată pentru aceste achiziții alocată 59.000 lei.

„În perioada următoare vor fi livrate și cele 5 aparate de tip Drager Drug Test, în valoare de 100.000 lei, achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți. Mă bucur că, atât cât ne permitem, din bugetul județului, putem contribui la activitatea polițiștilor! Vreau să fie și un semn de susținere a muncii domniilor lor, din dorința de a spori încrederea în oamenii legii, din dorința de a-i încuraja să aplice legea în interesul cetățenilor de bună-credință pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe care cu toții ni-l dorim la nivelul județului Mehedinți”, a mai menționat Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img

Politica