luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ISU Vâlcea modernizează sediul Gărzii de Intervenție Brezoi. Valoarea proiectului finanțat prin PNRR este de 500.000 de euro

Marți, 3 octombrie, a fost publicat în SEAP anunțul de participare simplificat pentru achiziționarea contractului de lucrări aferent investiției “Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului Gărzii nr. 3 de Intervenție Brezoi din cadrul ISU Vâlcea”. Lucrările din cadrul proiectului implementat de Ministerul Afacerilor Interne, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență “General Magheru” al Județului Vâlcea, sunt estimate la valoarea totală de 2,542 milioane de lei (aproximativ 500.000 de euro) fără TVA, având o durată de 12 luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 octombrie a.c., ora 23.00. Potențialilor ofertanți li se recomandă să viziteze amplasamentul obiectivului, pentru a evalua pe propria răspundere, cheltuială și risc, datele necesare elaborării ofertei. Eventualele solicitări pentru vizitarea amplasamentului în vederea obținerii informațiilor necesare se pot face în urma unei cereri scrise transmisă autorității contractante cu minim trei zile înaintea vizitei la e-mail logistică@isuvl.ro. Alte informații pot fi solicitate la sediul ISU Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, strada Decebal nr. 7, sau accesând site-ul instituției, www.isuvl.ro.

Investiția beneficiază de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și reziliență, alocată prin Apelul de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Obiectivul general al proiectului constă în creșterea gradului de confort termic, reducerea și optimizarea consumurilor energetice, reducerea costurilor de întreținere, precum și reducerea cu peste 60% a consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Practic, o renovare totală a clădirii Gărzii de Intervenție din orășelul-stațiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica