luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Craiova

Agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituţiilor interesate de domeniul pieței muncii sunt așteptați, pe 27 octombrie 2023, să participe la Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenți, a anunțat Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial.

Toți cei prezenți vor afla de la organizatori informații referitoare la facilităţiile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a ANOFM, dar și despre cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, pentru că eSPOR-Relația cu angajatorii”, proiect aflat în implementare până la data de 31 decembrie 2023, prevede adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor funcție de nevoile acestora, prin  proceduri simplificate, prin introducerea de servicii on-line bazate pe semnătură electronică, în implementarea măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă, vor fi puse la dispoziție, cu ocazia Bursei, informații, materiale care vor detalia schimbările în bine, în relația nostră cu angajatorii”, se arată în comunicatul AJOFM Dolj. 

Persoanele interesate sunt sfătuite să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

De asemenea, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau le pot transmite pe adresa de email a instituţiei: [email protected].

spot_img
spot_img

Politica