luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mihai Stoichiță se consolează cu rezultatele elvețienilor: „Au fost egalați de două ori în ultimele minute”

România joacă din ce în ce mai rău, dar Mihai Stoichiță încearcă să privească partea plină a paharului. Oficialul Federației Române de Fotbal recunoaște că tricolorii nu arată prea bine pe teren, dar explică faptul că și Elveția, cea mai puternică formație din grupă, are probleme în anumite momente.

Totodată, Stoichiță încearcă să explice faptul că România nu mai are fotbaliști foarte valoroși, așa cum erau Hagi, Popescu, Mutu sau Chivu. Astfel, el îi găsește scuze lui Edi Iordănescu și spune că fotbaliștii români au dat tot ce au avut mai bun, pe teren, în meciul cu Israel.

M-am uitat la meci la televizor, să-l revăd, să văd și eu ce se întâmplă. E adevărat, nu poate nimeni să conteste faptul că n-au jucat bine jucătorii noștri și că am avut șansă. Poate și în prima repriză. Dacă mă iau după jocul de aseară, au fost mai buni, nu pot să spun că am fost noi mai buni, ar fi absurd, ar râde lumea de mine, nu pot să spun lucrul acesta. Din păcate, asta este realitatea. Faptul pozitiv este că suntem neînvinși de cinci meciuri, avem șanse în continuare. Este o grupă imprevizibilă, dacă te uiți, nu doar la noi, și elvețienii au fost egalați de două ori în ultimele minute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se întâmplă la orice echipă, chiar dacă e ea cea mai valoroasă probabil. Ce am văzut aseară, și israelienii se ridică la același nivel de joc ca ei. Sacrificiul pe care l-au făcut băieții aseară, asta i-a ținut în viață, faptul că au fost foarte devotați față de ce au vrut să interpreteze. Poate estetic, nu poate, sigur, estetic nu au reușit nimic deosebit. Dar dăruirea lor și este o chestie pe care o simți în teren. Am plăcerea să stau lângă unii din cei mai buni fotbaliști. Cu jocul din păcate, noi ne raportăm la vremurile în care încă jucau ei și noi eram în postura Israelului de a conduce jocul și nu ei. Problema trebuie să o recunoaștem, am mai spus-o. La ora asta nu mai avem supervalori. E dureros ce spun, dar acesta este adevărul”, a spus Mihai Stoichiță, pentru Fanatik.

foto: frf.ro

spot_img
spot_img

Politica