joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Se închide centrul Craiovei

Primăria Municipiului Craiova anunţă că vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum. În data de 26.06.2023, în intervalul orar 09:00 – 10:30, se închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Arieş.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele care transportă persoane cu handicap. Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente”, informează autoritățile locale, care au fost nevoite să ia această decizie, pentru desfăşurarea activităților privind ceremonia militară dedicată celebrării Zilei Drapelului Naţional.

Totodată, Primăria anunță că, în perioada 25.06.2023, ora 00:00 – 04.07.2023, ora 12:00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bulevardul Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul 1 Mai și strada Gheorghe Bibescu până la intersecția cu strada Râului, numai sensul de mers dinspre bulevardul Știrbei Vodă către intersecția cu strada Banu Stepan, precum și accesul din strada Ecaterina Teodoroiu către aleile care deservesc stadionul „Ion Oblemenco”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente. Aceste restricții de circulație sunt cauzate de desfășurarea Festivalul IntenCity.

Restricții vor fi și pe Pasajul Nicolae Titulescu. Circulaţia rutieră va fi restricționată, în perioada 23.06.2023 – 25.06.2023, în vederea realizării unor lucrări de refacere a sistemului rutier adiacent căii de rulare a tramvaiului. Circulația autovehiculelor se va desfășura conform semnalizărilor rutiere temporare, specifice executării acestora. Programul poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteo.

Politica