joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier la Bujoreni. Un minor între victime

Un accident rutier a avut loc duminică în localitatea Bujoreni, județul Vâlcea. În incident ar fi fost implicate un autotren și un autoturism. Potrivit reprezentanților ISU, au fost evaluate 3 victime, între care un minor. Toate cele trei persoane au fost conștiente și cooperante.

„Accident rutier in localitatea Bujoreni, sat Gura Vaii. Coliziunea unui autoturism cu un autotren rezultand posibil doua victime, neincarcerate . Intervine un ASAS cu modul de descarcerare si un SMURD de la GI Rm Valcea si doua SAJ. Trei victime evaluate, constiente cooperante, doua transportate la UPU un minor de catre SAJ si un adult de catre SMURD. Cea de-a treia este evaluata de SAJ”, potrivit ISU Vâlcea.

Polițiștii au fost, desemenea, prezenți la fața locului. Oamenii legi au testat ambii șoferi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Gura Văii , din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat de 30 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 3 persoane, 2 dintre acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Vâlcea.


Politica