joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO. Iridex a început deschiderea containerelor îngropate

Echipe mixte formate din angajați Iridex Group Salubrizare, ADI ECODOLJ și Primăria Municipiului Craiova au ieșit în teren, începând de marți, pentru a asigura craiovenilor acces la infrastructura de colectare separată. Primul cartier din Bănie unde au fost deschise containerele îngropate este Craiovița Nouă. Miercuri, mașina robotizată a început colectarea deșeurilor reziduale de la primele 13 platforme.

Există zone unde se află un singur container îngropat dedicat deșeurilor reziduale, iar lângă el se vor regăsi containere supraterane pentru deșeurile reciclabile. De asemenea, platformele care au două sau trei containere îngropate vor avea în completare containere supraterane pentru depozitarea deșeurilor reciclabile. Iridex Group Salubrizare va deschide containerele îngropate etapizat, pe cartiere”, este mesajul Iridex.

După deschiderea containerelor din Craiovița Nouă, se merge către zonele Georgescu Enescu, bld. Titulescu+Brestei. Toată această zonă include 126 de platforme. Se estimează un termen de 2 săptămâni pentru deschiderea celor 126 de platforme. Apoi, se va continua în restul orașului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Puneți plasticul și metalul în containerul marcat de culoarea galben, hârtia și cartonul la culoarea albastru, deșeurile reziduale (adică resturile de mâncare) la culoarea negru, iar sticla la culoarea verde. Primul și cel mai important pas pentru a putea transforma deșeurile reciclabile în noi produse este colectarea separată. Schimbarea pornește din fiecare casă. Ajutați-ne să ducem cât mai puține deșeuri la groapa de gunoi. Vă mulțumim pentru înțelegere, suport și colaborare!”, au mai transmis reprezentanții Iridex.

Politica