joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajată de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, filmată în timp ce dormea cu capul pe birou

Ce spune directoarea teatrului: „Mi-a spus că era foarte obosită, era epuizată”

O angajată din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a fost filmată dormind cu capul pe birou. Primarul Romanescu cere anchetă, iar drectoarea Mariana Ghițulescu spune că nu e din timpul mandatului ei.

Edilul Marcel Romanescu a declarat că va fi făcută o anchetă să se stabilească exact când a fost făcută filmarea și dacă femeia era în timpul programului.

Am luat legătura cu doamna director și se vor verifica mai multe aspecte: ora, data, locul unde a fost făcută acea filmare. Eu nu am nicio sesizare„, a spus primarul Marcel Romanescu, potrivit pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În imagini, se vede șefa compartimentului de producție care doarme la birou. Șefa instituției a declarat că, cel mai probabil, nu va fi luată nicio măsură împotriva salariatei pentru că filmarea ar fi fost făcută anul trecut, când ea nu era director la Teatrul Dramatic.

„Filmarea nu este din timpul mandatului meu. Este undeva vara făcută. Dumneai a spus că aștepta să vină un curier cu o comandă pentru producție. Era la birou, dar nu era în timpul programului. Mi-a spus că era foarte obosită, era epuizată. Eu am stat de vorbă cu dumneaei, mi-a spus, eu nu pot lua nicio măsură având în vedere că nu s-a întâmplat în timpul mandatului meu. Eu acum sunt plecată în interes de serviciu, nu mă aflu în Târgu Jiu. De ce a fost postată acum nu știu să va spun„, a declarat directoarea teatrului, Mariana Ghițulescu.

Politica