vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiță româncă de 5 ani dispărută în Franța, găsită moartă într-un sac de gunoi

Doi români, stabiliți în orășelul francez Rambervilliers, au anunțat, marți, la poliție dispariția fetiței lor de 5 ani. După doar trei ore, aceasta a fost găsită moartă, într-un sac de gunoi, într-un apartament situat la câteva sute de metri de domiciliul părinților. Un adolescent de 16 ani, principalul suspect în acest caz, a fost arestat.

Mama fetiței a alertat jandarmii în jurul orei 15:00, spunându-se că fetița ei de 5 ani dispăruse de lângă ea, în timp ce se aflau la piață, scrie tf1info.fr.

Autoritățile au declanșat imediat o operațiune de căutare, în timp ce erau audiați mai mulți potențiali martori. Declarațiile incoerente făcute de un adolescent, care a spus că a văzut-o pe fetiță, le-au atras atenția.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La scurt timp după ce a stat de vorbă cu poliția, în jurul orei 16:00, același adolescent s-a întors și a spus că a găsit în fața apartamentului său un sac de gunoi în care este o fetiță moartă, scrie digi24.ro Ajunși la fața locului, anchetatorii au descoperit într-adevăr trupul fără viață al copilului dat dispărut, dar în apartamentul adolescentului.

„Primii au intervenit polițiștii municipali, ei au fost cei care au descoperit cadavrul, apoi a venit echipajul de salvare, s-a încercat resuscitarea, dar nu a fost nimic de făcut, din păcate era prea târziu”, a dclarat primarul orașului, Jean-Pierre Michel.

Adolescentul în cauză, în vârstă de 16 ani, a devenit imediat principalul suspect și a fost arestat. Mai întâi, acesta ar fi îndreptat jandarmii către o pistă falsă, a mai spus primarul Jean-Pierre Michel. Tot acesta a mai spus că tânărul era „cunoscut poliției pentru fapte legate de abuz sexual”.

De asemenea, acesta ar suferi și de tulburări psihice, spune poliția. Vecinii spun că adolescentul obișnuiește să le atragă copiilor mici atenția cu gesturi de natură sexuală.

Politica