marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat omora câinii apoi îi mânca, într-un sat din România

Un bărbat din Vaslui a fost internat la Psihiatrie pentru că omora câini, apoi îi mânca. Acesta a fost prins de polițiști la scurt timp după ce o vecină a sunat disperată la 112, terorizată fiind de chinul prin care treceau animalele, notează jurnaluldearges.ro.

Vecinii erau terorizați de acest bărbat care a ucis zeci de animale în ultimii ani. Cea mai recentă crimă a fost comisă marți seara, când bărbatul și-a înjunghiat propria cățelușă care tocmai fătase. Oamenii din sat susțin că acesta nu se limitează doar la uciderea animalelor.

Vecinii nu au mai putut privi pasivi la aceste atrocități și au sunat la  112. Echipele de poliție și un echipaj medical au fost chemate la fața locului, iar bărbatul a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Astfel de fapte nu sunt o noutate, sunt cinci-șase ani de când acest om omoară câinii din sat. A și mâncat din ei, a dat și la alții. El trăiește singur de ani de zile, soția i-a murit, iar copiii au plecat pe la Bacău. E o persoană foarte dificilă, nu te lăsa să intri în curtea lui”, a declarat presei locale o săteancă.

Politica