miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum a câștigat CSU Craiova fanii din Bănie: „Suporterii știu că aici e seriozitatea”

FCU și CSU Craiova se luptă pentru supremație încă din anul 2013. Chiar dacă Adrian Mititelu a mai avut, între timp o pauză, acesta a încercat să îi țină pe suporteri aproape. Într-o mică măsură a reușit, dar cei mai mulți fani s-au îndreptat către echipa patronată de Mihai Rotaru, care a câștigat două Cupe ale României și o SuperCupă, în 10 ani.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că suporterii din Bănie au ales proiectul lui Mihai Rotaru pentru că omul de afaceri a demonstrat că este serios și că nu se joacă atunci când vine vorba de clubul de fotbal.

„Nu, domnule. Nu auzea nimeni de Mihai Rotaru dacă nu era la fotbal. Cu toate că el e un tip destul de isteț și cu o avere destul de mare. Are în primul rând peste 3.000 de hectare de pământ. Asta nu e o joacă, fraților, în țara românească. Și e un om care muncește. L-am cunoscut, e așezat, cu picioarele pe pământ și a făcut o treabă foarte bună la Craiova. Dovadă ca spectatorii se duc la echipa lui, majoritatea, nu se duc la Mititelu. Suporterii știu că aici e seriozitatea, iar Mihai Rotaru e un om serios”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica