miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. „Împreună pentru Robert”, campanie de ajutor pentru tânărul rănit în accident, în ziua de Paști

O campania de ajutorare a tânărului de 21 de ani, rănit în accidentul din localitatea Drăguțești (jud. Gorj) din ziua de Paști, a fost demarată de Arhiepiscopia Craiovei.

Oproiu Robert Vasile, student al Facultății de Teologie din Craiova, este unul dintre cei 7 răniți. În prezent, acesta se află în secția de ATI, la Spitalul Floreasca din București.

”Hristos a înviat!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu binecuvântarea ÎnaltPreaSfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în Arhiepiscopia Craiovei a început Campania de ajutorare – „Împreună pentru Robert” – a tânărului teolog Oproiu Robert Vasile (21 de ani).

𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕, 𝒗𝒊𝒄𝒕𝒊𝒎𝒂̆ 𝒂 𝒂𝒄𝒄𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒛𝒊𝒖𝒂 𝒅𝒆 𝑷𝒂𝒔̧𝒕𝒊

Unul dintre cei 7 răniți ai accidentului rutier, din localitatea Drăguțești (jud. Gorj), din data de 16 aprilie 2023, este student al Facultății de Teologie din Craiova. În urma accidentului, Robert a fost transportat la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, unde a fost supus mai multor operații, pentru ca în ziua următoare să fie mutat la Spitalul Floreasca din București.

În prezent acesta se află în secția de ATI a spitalului, având multiple afecţiuni:

• Traumatism la nivelul vezicii urinare

• Fractură deschisă tibie dreapta

• Fractură femur stâng, fractură platou tibial stâng imobilizate în atelă gipsată cu puls prezent

• Fractură epifiză distală radius redusă şi imobilizată

• Fractură claviculă stânga

• Coloana deplasată

• Afectare pulmonară

În continuare, Robert are saturația de oxigen mică şi necesită o transfuzie de sânge, Grupa AB4, dar se primește orice grupă.

Drumul plin de suferințe nu se oprește aici, urmează să treacă prin alte operații, dar se așteaptă o stabilizare a acestuia.

𝑪𝒖𝒎 𝒊̂𝒍 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒎 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒂 𝒑𝒆 𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕?

Fiecare dintre noi poate ajuta prin donarea de sânge, grupa AB4, dar se primește orice grupă! De asemenea, îl putem ajuta financiar prin donații în cele două conturi bancare la care are acces tatăl său:

Nume Titular: Oproiu Vasile Robert

IBAN: RO50RNCB0572167593290001

Nume Titular: Oproiu Vasile (tatăl)

IBAN: RO06BRDE200SV09840242000”, este mesajul transmis de Mitropolia Olteniei, Arhiepiscopia Craiovei

Politica