joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Compagno, urmărit de Roberto Mancini încă de când juca la FCU Craiova

Roberto Mancini a explicat de ce l-a convocat pe Andrea Compagno la naționala Italiei. Antrenorul spune că îl urmărește pe atacant de doi ani de zile, încă de când juca la FCU Craiova.

Problemele sunt serioase. Immobile e accidentat, posibil și Raspadori. Sunt mari semne de întrebare. Cei mai mulți dintre atacanții centrali au jucat foarte puțin în ultimele luni. Nu avem un titular, cu excepția lui Gnonto, care evoluează ceva mai mult la Leeds și poate fi folosit și ca atacant central. În rest, suntem într-o situație dificilă. Până și Scamacca se recuperează după o accidentare, iar Belotti joacă puțin. La mijloc și în apărare avem soluții. În atac avem probleme, dar nu pentru că nu avem talente, ci pentru că nu joacă. Îl urmăresc de doi ani. Joacă mereu și înscrie. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația”, a spus Roberto Mancini, pentru „Il Messagero”.

Dacă va ajunge să îmbrace tricoul naționalei Italiei, cota lui Compagno va exploda. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru el, dar vârful italian ar putea valora mult mai mult dacă își va reprezenta țara pe teren.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica