joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenții economiști au trei săptămâni de practică la ADR Sud-Vest Oltenia

Studenții FEEA, specializarea Economie și Afaceri Internaționale – Universitatea din Craiova, participă la întâlniri cu experți din cadrul instituției, timp de trei săptămâni.

Avem un parteneriat de lungă durată cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, iar studenții vin anual să își desfășoare practica în instituția noastră. Ne bucurăm să îi găzduim și să îi inițiem în acest domeniu, să contribuim la formarea lor. Sunt foarte receptivi și interesați să afle cât mai multe despre dezvoltarea regională și despre activitatea ADR Sud-Vest Oltenia. Încercăm să le împărtășim din experiența noastră și să le creionăm un tablou cât mai clar despre ceea ce înseamnă dezvoltarea regiunii cu ajutorul fondurilor nerambursabile și despre importanța accesării acestor fonduri pentru viața locuitorilor, pentru îmbunătățirea nivelului de trai, pentru creșterea competitivității economiei regionale”, a declarat domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

Studenții au, astfel, ocazia să vadă cum se desfășoară activitatea generală a instituției și a fiecărui departament în parte. Anul acesta, practica va include și o vizită la locul de implementare a unui proiect derulat prin POR 2014-2020.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica