vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident rutier la Jitaru. 4 bărbați morți

Update/Traficul a fost reluat

Un grav accident rutier s-a produs în această seară pe DE 574, la Jitaru. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. Patru au decedat și trei au ajuns la spital.

„La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme”-ISU Olt.
IPJ Olt anunță că traficul este blocat.


Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a intrat într-o depășire. Coliziunea a fost frontala.

„La data de 7 martie 2023, în jurul orei 18:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, a avut loc un eveniment rutier.*_La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau șapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânâr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Colonești și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Corbu.În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto și alte 2 persoane au decedat, iar 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpa”, potrivit IPJ Olt.

Politica