sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ANM: Vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 6 – 19 martie.

Potrivit meteorologilor, vremea se încălzește semnificativ și vom aveam parte de zile cu vreme deosebit de caldă în perioada următoare.

În Oltenia, temperatura aerului va avea variaţii pe tot parcursul intervalului, dar media valorilor diurne se va menţine peste cele normale pentru această perioadă. În prima săptămână, vremea se va încălzi semnificativ şi va deveni deosebit de caldă, iar media regională a temperaturilor maxime va fi în creştere de la 11 la 17 grade, iar a celor minime de la 0 la 5 grade. Până la finalul intervalului, temperatura aerului va oscila mai ales la valorile diurne. În medie, maximele vor varia între 12 şi 16 grade, iar minimele între un grad şi 4 grade, cu cele mai ridicate valori spre mijlocul celei de-a doua săptămâni. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 10-13 martie şi după data de 16 martie, când vor fi posibile şi cantităţi de apă mai însemnate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, până spre sfârşitul primei săptămâni, vremea se va încălzi şi va deveni mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, iar media regională a temperaturilor maxime va fi în creştere de la 0 la 5 grade, iar a celor minime de la -7 la 0 grade. Până la finalul intervalului, temperatura aerului va oscila mai ales la valorile diurne, scrie Agerpres. În medie, valorile maxime vor varia între 2 şi 6 grade, iar cele minime între -4 şi 0 grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 16 martie. Pe tot parcursul intervalului vor fi perioade cu precipitaţii, iar izolat, mai ales prin acumulare, cantităţile de apă vor putea fi însemnate.

spot_img
spot_img

Politica