duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli dă vina pe arbitru, după Chindia-FCU Craiova 0-0: „Nu a lăsat echipele să joace”

FCU Craiova a obținut doar un punct pe terenul celor de la Chindia. La finalul partidei, antrenorul alb-albaștrilor a răbufnit la adresa arbitrajului. Nicolo Napoli consideră că cele două formații nu au fost lăsate să joace fotbal, pentru că arbitrul a oprit prea des jocul.

„Pentru mine a fost război ce s-a jucat azi, nu fotbal. Se termina fiecare fază după 30 de secunde, maxim un minut. Arbitrul dădea fault la orice, nu a lăsat echipele să joace fotbal. Terenul e normal, puțin mai slab, dar se putea juca. Acesta e motivul pentru care a fost puțin fotbal, arbitrul nu a lăsat jocul liber. Nu se poate așa. În minutul 2 a fost intrare tare a lor, pentru care cred că trebuia cartonaș roșu, dar arbitrul nu a dat nimic. Are glezna umflată jucătorul nostru. Mai avem două partide, vedem ce putem să facem pentru a juca în play-off. Contează absența lui Bauza și a fanilor. Fără public nu e fotbal. Nota 3 pentru acest meci aș da”, a spus Nicolo Napoli, potrivit digisport.ro.

FCU Craiova încă păstrează șanse la play-off. Doar 4 puncte au rămas între trupa din Bănie și Sepsi. Următoarele două runde vor fi decisive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica