duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Polițist lovit de un scandalagiu

Un tânăr de 29 de ani din Pereți, județul Olt a fost reținut după ce a lovit un polițist. Agresorul a fost inițial amendat pentru tulburarea liniștii publice. Apoi, pentru că acesta nu s-a calmat, oamenii legii au fost solicitați din nou. În timp ce era imobilizat, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiști.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți care au identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate, care tulbura ordinea și liniștea publică prin producerea de zgomote la intensitate mare.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ordinea și liniștea publică a fost restabilită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, în jurul orei 02:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceeași persoană tulbură din nou ordinea și liniștea publică.

La vederea echipajului de politie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea masurilor legale.

În momentul încatușării, tânărul a lovit unul dintre agenții de poliție.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

La data de 20 februarie 2023, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus reținerea tânărului, în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 21 februarie 2023, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Slatina care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.

Tânărul a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt” – IPJ Olt.

Politica