vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

3 tipuri de căzi de baie și ce trebuie să știi despre ele

Alegerea unei căzi potrivite pentru baia ta poate fi foarte dificilă, mai ales din considerente ce țin de spațiul care poate fi unul limitat sau atunci când vrei ca aceasta să aibă o formă deosebită. Astfel, iată 3 tipuri de căzi de baie și tot ce trebuie să știi despre acestea pentru a face alegerea potrivită pentru locuința ta!

Cada dreptunghiulară

Când spațiul din baie nu este unul mare posibilitățile sunt mai reduse pentru o cadă, astfel că forma dreptunghiulară este ideală pentru o baie de mici dimensiuni. Totodată, aceasta este și cea mai des aleasă formă pentru o cadă de baie deoarece se potrivește pentru aproape orice design și tip de baie.

O astfel de cadă este, de regulă, fabricată din materiale precum acril, fontă sau fibră de sticlă și poate fi montată pe perete sau construită în mod independent de alte suprafețe din baie, opțiune numită freestanding. Acest lucru înseamnă, mai exact, că poți alege să fixezi cada de perete și să o încastrezi în faianță sau să optezi pentru o mască frontală, laterală sau integrală pentru un aspect mai plăcut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă vrei să te bucuri de relaxare și de o experiență senzorială plăcută la fiecare baie, poți opta pentru o cadă cu hidromasaj, iar o astfel de cadă poți comanda aici. Cada dreptunghiulară poate avea dimensiuni variate, în funcție de necesitățile tale. Astfel, poți alege ca aceasta să aibă o lungime de la 150 de cm până la 180 de cm sau chiar mai mult dacă spațiul permite acest lucru.

Cadă rotundă

Când te bucuri de o baie spațioasă și vrei să ai o cadă încăpătoare, forma rotundă poate fi opțiunea ideală. Spre deosebire de o cadă dreptunghiulară, căzile în formă rotundă sunt mai deosebite din punct de vedere al aspectului. Acestea pot fi montate pe perete sau pot fi independente, de tip freestanding.

Dimensiunile posibile pentru o astfel de cadă variază în funcție de cerințe și necesități, putând fi alese cu dimensiuni începând de la 120 de cm diametru și până la 180 de cm. La fel ca în cazul băilor dreptunghiulare, acestea pot fi prevăzute cu jeturi de masaj sau cu diferite opțiuni, în funcție de preferințele tale. Mai mult, culorile unei astfel de căzi pot fi variate, de la alb sau negru, auriu sau argintiu, în funcție de materialele din care sunt realizate.

Cada în formă specială

Pentru o adevărată experiență relaxantă la fiecare baie și pentru a trece la „next level” în materie de design interior al băii, o cadă în formă de inimă, ovală, hexagonală sau triunghiulară este o alegere cu totul deosebită. Astfel de căzi sunt rar întâlnite, ceea ce le face speciale. Aspectul lor neconvențional și, totodată atractiv, le face să fie alese atunci când vrei ca baia ta să fie unică până la cel mai mic detaliu.

Materialele din care sunt fabricate aceste căzi sunt acril, fibră de sticlă sau fontă, iar culorile variază în funcție de model și de preferințe, astfel că poți opta chiar și pentru o cadă roșie în formă de inimă. Alegerea depinde de stilul de design interior al băii și de dorințele tale. La fel ca în cazul celorlalte forme de căzi și acestea pot fi alese astfel încât să ofere o experiență senzorială prin intermediul hidromasajului și pot avea diverse opțiuni.

Indiferent de tipul de cadă pentru care vei opta pentru baia ta, cel mai important este ca în alegerea acesteia să ții cont de spațiul de care dispui, de designul băii, de materialele din care este fabricată cada și de opțiunile acesteia.

Politica