joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident între două autoturisme, în Drobeta Turnu Severin

Accident grav la intersecția străzilor George Coșbuc și Ștefan Odobleja, în municipiul Drobeta Turnu Severin. Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs între două autoturisme.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei victime conștiente, care a suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare și inferioare, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgente. În urma accidentului, alte două autoturisme staționate au fost avariate. Alte trei persoane implicate în accident au refuzat examinarea medicală. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului, potrivit ISU Mehedinți.

Un alt accident s-a produs pe DN 6, pe raza municipiului Orșova. A fost implicat un autotren care prezenta scurgeri de carburant. Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Orșova a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor până la sosirea unei echipe a Secției Drumuri Naționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica