duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli, lăudat de cel mai titrat jucător de la FCU Craiova: „Un tehnician foarte bun”

Kyriakos Papadopoulos a revenit pe teren, după accidentarea care i-a dat mari bătăi de cap în acest sezon. Apărătorul grec trecut pe la Scalke 04, Bayer Leverkusen, Red Bull Lepzig și Hamburg spune că nu a apucat încă să cunoască Bănie, pentru că a avut alte preocupări.

„Mă simt bine, totul este în regulă și lumea de aici este foarte politicoasă. Fotbalul practicat pare acceptabil și de accea mă simt foarte bine aici. Nu am apucat să vizitez foarte mult orașul, deoarece am fost preocupat să mă antrenez, după ședințele de pregătire mă duc acasă să mă odihnesc”, a spus Papadopoulos, conform Fanatik.

Fundașul central are în palmares Titlul în Grecia (x2), Cupa Greciei, Cupa Germaniei si Supercupa Germaniei. Acesta spune că se înțelege foarte bine cu jucătorii de la FCU Craiova, dar și cu antrenorul Niolo Napoli

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Îmi face plăcere să fiu la Craiova. Mă înțeleg foarte bine cu antrenorul nou (n.r. Nicolo Napoli), este un om cu mult bun simț. Un tehnician foarte bun, știe să coordoneze lotul”, a mai declarat Papadopoulos.

Politica