duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reacția șoferului, după ce a lovit un copil pe trecere: „Vă cumpăr și pe tine și pe fiu-to”

Un tânăr de 18 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani. Evenimentul a avut loc pe DN7, în localitatea argeșeană Prislop, Bascov. Victima se află internată în stare gravă la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Argeș.

Potrivit unor surse, tânărul a fost supus la două intervenții chirurgicale efectuate de medici neurochirurgi și ortopezi, iar prognosticul este rezervat, victima având leziuni la nivelul craniului și al toracelui.

Polițiștii l-au declarat mort

După producerea accidentului, IPJ Argeș ar fi anunțat, eronat, că tânărul ar fi decedat. Oamenii legii au emis un comunicat de presă, asupra căruia ulterior au revenit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din verificările preliminare, efectuate de către poliţişti Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Morăreşti, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Bascov, din direcţia Vâlcea spre Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal un tânăr de 18 ani, din Cotmeana, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal”, a informat IPJ Argeş, potrivit arges-stiri.ro.

Reacția șoferului

La volanul autoturismului care l-a lovit pe trecerea de pietoni pe tânărul de 18 ani se afla un bărbat de 66 din Morăreşti, Argeș. Potrivit unor surse, șoferul nu doar că n-ar fi părut afectat, ba chiar a adresat injurii părinților tânărului.

„Vă cumpăr și pe tine și pe fiu-to”, i-ar fi spus șoferul din Morăreşti tatălui victimei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în desfășurare, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto arhivă.

Politica