luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă

„Sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul”

Theo Rose și-a surprins fanii și și-a arătat pentru prima data burtica de gravidă. Actrița a anunțat unul dintre numele bebelușului. În timp ce făcea un live pe rețelele de socializare, Theo Rose le-a făcut o bucurie fanilor săi și le-a arătat burtica de gravidă. Cântăreața trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și așteaptă cu mare nerăbdare să își țină fiul la piept.

Întrebată dacă a ales numele băiețelului, actrița din serialul Clanul a răspuns că micuțul va purta un nume de sfânt. „Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a transmis Theo Rose fanilor de pe Instagram, pe live, potrivit Libertatea. Chiar dacă este însărcinată, vedeta continuă cu proiectele pe care la PRO TV, dar și cu concertele. În noaptea de Revelion, Theo Rose a fost pe scenă, apoi a revenit acasă, unde a stat împreună cu iubitul ei, Anghel Damian.

După luni întregi de așteptare, Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului lor. Într-o postare pe rețelele de socializare, viitorii părinți au anunțat că vor avea un băiețel. Multe vedete din showbiz au reacționat, printre care și Smiley, colegul cântăreței de la „Vocea României”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alături de familie, de prietenii apropiați, de oamenii importanți din viața lor, Theo Rose și Anghel Damian au aflat că vor avea un băiețel într-un mod inedit. Baloane, foc de artificii și fum albastru, așa a fost aseară, la dezvăluirea sexului bebelușului lor.

Recent, artista a fost invitată la un podcast, unde a vorbit despre perioada frumoasa pe care o traversează de când a aflat că va deveni mamă. „Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă. 

Politica