miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atanas Trică vrea să se întoarcă la CSU: „E nasol pentru cei care o să rămână la Steaua”

Atanas Trică a fost împrumutat de Mihai Rotaru la CSA Steaua, în Liga 2. Bucureștenii nu au încă drept de promovare, iar tânărul atacant a mers acolo cu gândul că va prinde mai multe minute și că va căpăta experiența necesară pentru a deveni un atacant important la CSU Craiova.

Acum, Trică Jr. stă cu gândul la momentul în care se va întoarce la CSU. Acesta știe că o să revină în vară și vrea să dea cât mai multe goluri în Liga 1, pentru formația din Bănie.

E nasol pentru cei care o să rămână la anul la Steaua, pentru că nu pot promova. Încă n-am primit o ofertă pentru a continua aici din vară. Dacă cineva o să-mi propună acest lucru, o să vedem. N-am auzit nimic de vreun demers pentru a putea să promoveze. Cred că dacă se făcea ceva important în acest sens, aș fi auzit. Aș vrea să promoveze Steaua în Liga 1, iar în următorul an să fiu campion de iarnă cu Craiova. În vară o să mă întorc la Craiova. Al treilea obiectiv pentru 2023 este să am cât mai multe goluri la Craiova. N-am mai vorbit cu nimeni de la Universitatea în ultimul timp”, a declarat Atanas Trică, pentru Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica