luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Emily Burghelea, de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

Cei de la companiile aeriene nu îi mai permitea să se întoarcă în țară, considerând că sarcina este mult prea mare

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru. Aceasta nu a oferit, însă, prea multe detalii despre starea sa de sănătate, însă a postat o fotografie pe contul său de socializare.

Emily Burghelea a plecat în vacanță alături de familia sa, în Dubai. Vedeta s-a relaxat din plin, însă a trecut și prin tot felul de stări. Cei de la companiile aeriene nu îi mai permitea să se întoarcă în țară, considerând că sarcina este mult prea mare. Din fericire, situația s-a rezolvat, asta după un control amănuțit la cei mai buni medici din Dubai, care au confirmat că sarcina îi permite să zboare cu avionul fără probleme.

Totuși, la puțin timp de la întorcerea în țară, aceasta a ajuns pe perfuzii, iar dovada stă în imaginea postată pe rețelele sociale. Totodată, după ce a mers la control în Dubai, Emily a aflat și când va naște cu exactatite. Conform medicilor, aceasta va aduce pe lume băiețelul în data de 31 ianuarie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie! Voi ce credeți? Au estimat bineO să nasc mai devreme, mai târziu? Sau ce credeți că se mai poate întâmpla în perioada aceasta…? Am ajuns cu bine. Asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele!”, a povestit ea pe Instagram.

spot_img
spot_img

Politica