miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă îl critică dur pe patronul ce la CSU: „Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru”

Victor Pițurcă l-a criticat, din nou, pe patronul de la CSU Craiova, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia. Fostul antrenor din Bănie spune că Mihai Rotaru este vinovat pentru nereușitele tehnicienilor și susține că finanțatorul alb-albaștrilor ar face mult mai multe decât lasă să se vadă.

Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. Nu că face el ceva, el tot ce face, face tacit în spate. Vorbele pe care le auziți de la anumiți oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea. E foarte dificil atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii. E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate, așa este, un antrenor nu poate rezista. Iată că victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%, ăsta a fost și motivul pentru care și-a dat demisia. Dar asta e situația, e problema lor”, a declarat Victor Pițurcă la Radio Sport Total FM.

Pițurcă a explicat și de ce Devis Mangia a rezistat atât de mult la CSU Craiova, având și rezultate bune: „„Mangia a avut o șansă acolo, pentru că avea o echipă cu niște jucători foarte tehnici, mă refer la Băluță, la Mitriță, indiferent, ei marcau goluri. Mai era și Gustavo. Era o coordonare între ei extraordinară. E foarte greu să găsești azi o echipă care să-și facă KO adversarul. Nici la nivel de echipă națională, în afară de Brazilia, nu există echipe să-și creeze ocazii prin faze bine lucrate, dintr-o atingere, nu vezi. Mangia a avut norocul ăsta cu nucleul de jucători, altfel nu cred eu că rezista nici el atâta timp, după cum am văzut modul lui de lucru și ceea ce s-a întâmplat în perioada lui”, a mai spus Pițurcă, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica