miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Conducerea județeană a TSD are un nou președinte

Organizația Tineretului Social Democrat Mehedinți are, din aceste zile, un nou președinte ales în mod democratic. Este vorba de o domnișoară pe nume Maria Valeria Mitrache. Aceasta îl înlocuiește în funcție pe  un tânăr doxă de carte, Bogdan Simcea, în prezent secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Fiind dedicat înaltei demnități publice de la București, severineanul Bogdan Simcea nu a mai candidat la președinția TSD Mehedinți.

De precizat că omul cheie sau mai bine zis propagandistul de bază de la TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru și-a păstrat funcția de secretar executiv al TSD Mehedinți. 

Tinerii social democrați din Drobeta-Turnu Severin și-au ales un nou președinte al organizației municipale. Maria Valeria Mitrache a fost confirmată în această funcție cu unanimitate de voturi, în prezența președintelui PSD Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu și a președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu. Este vorba de un mandat pe 4 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat, am primit votul colegilor mei pentru a ocupa funcția de președinte. Pe această cale le mulțumesc pentru încredere și susținere, atât lor, cât și domnului Președinte al PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, domnului Președinte al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, domnului Președinte al TSD Mehedinți, Bogdan Simcea și domnului Secretar Executiv al TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru”, a  declarat Maria Valeria Mitrache, președinte TSD Drobeta-Turnu Severin.

Noul președinte al TSD Drobeta-Turnu Severin are în plan menținerea unei echipe unite dar și atragerea de tineri în organizație.

”Îmi doresc să fim o echipă unită, puternică, să oferim cât mai multe zâmbete si să ajungem cât mai aproape de inimile oamenilor. Vor urma acțiuni frumoase, mai ales acum, in preajma sărbătorilor de iarnă, pe care le vom continua pe tot parcursul anului următor”, a  mai transmis Maria Valeria Mitrache.

Foto: Facebook/Maria Valeria Mitrache

Politica