1 Decembrie cu sărbătoare, la Slatina. Paradă și Târg de Crăciun

Ziua de 1 Decembrie are dublă însemnătate pentru slătineni. Parada organizată cu ocazia Zilei Naționale, dar și deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, vor fi atracțiile principale pentru locuitorii orașului de pe Olt.

Parada de 1 decembrie va avea loc joi dimineață, de la ora 10. Prefectura Ot a pregătit un moment special pentru locuitorii din Slatina.

„Cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României vă invităm, să vă alaturați incepând cu ora 10.00, evenimentului desfășurat la Statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din municipiul Slatina, organizat împreună cu Consiliul Județean Olt, Primăria Municipiului Slatina și Garnizoana Slatina.

​ La acest eveniment vor fi prezentate alocuțiunile personalităților civile și militare, se vor depune coroane și jerbe de flori și vor defila detașamentele participante.

​ Cu acestă ocazie vor fi amenajate ateliere de prezentare a tehnicii militare de către mai multe structuri militare ale Ministerului Aparării Naționale si Ministerului Afacerilor Interne”, au spus reprezentanții Prefecturii.

Tot joi, mai pe seară, slătinenii vor putea participa la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun. Evenimentul este așteptat să înceapă la puțin timp după ora 18, după cum anunță chiar edilul Slatinei, Emil Moț.

„Vă așteptăm în seara de 1 Decembrie la orele 18:00 în parcul Tineretului pentru a da startul sărbătorilor de iarnă prin deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv de iarnă.

De asemenea, acest moment va fi marcat și de un spectacol deosebit, în aceeași locație, care va începe la ora 18:15 și va dura aproximativ două ore.

Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de luna sărbătorilor de iarnă”, a spus primarul din Slatina, Emil Moț.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...