Urmărire ca-n filme! A fost oprit cu 23 de focuri de armă

Un bărbat care a condus băut, a fost oprit de polițiști cu 23 de focuri de armă. Evenimentul a avut loc la primele ore ale dimineții pe o sosea din Suceava.

Potrivit realitatea.net, polițiștii au observat la Șcheia un autoturism care mergea haotic și au vrut să îl oprească, numai că șoferul și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au blocat drumul iar apoi au scos pistoalele și au tras nu mai puțin de 23 de focuri de armă, chiar în stradă.

Șoferul băut a fost prins după ce roțile mașinii au fost ciuruite. El a fost dus la spital pentru prelevare de probe de sânge și apoi la Poliția Municipiului Suceava pentru audieri.

Conform IPJ Suceava, în jurul orei 05:20 un echipaj de ordine publica, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Șcheia a observat în trafic un autoturism despre al cărui șofer existau date ca a consumat băuturi alcoolice.

Echipajul de poliție a efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului, însă șoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, fiind efectuată o urmărire în trafic pe o distanță de cca. 4 km pe mai multe străzi din com. Scheia, iar ulterior pe raza municipiului Suceava.

În momentul în care vehiculul urmărit a ajuns în intersecția de la OMV Obcini, conducătorul auto a frânat brusc, iar polițiștii au coborât din autospeciala pentru a-l intercepta.

Șoferul a efectuat o manevra de mers cu spatele și a pornit din nou in viteză, moment in care cei doi polițiști au făcut uz de armă, trăgând în anvelopele autoturismului.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a intervenit, de asemenea, și a reușit blocarea autoturismului.

Conducătorul auto a fost extras din vehicul, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool in aerul expirat.

Populare

Recomandări

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...