marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lyka Detailing, într-o locație nouă. Campionul la Skandenberg bucură mașinile craiovenilor

Unul dintre cele mai atractive ateliere de detailing a fost deschis vineri, oficial, în Craiova. Lyka Professional Detailing este atelierul lui Marius Licuț, cunoscut în oraș pentru pasiunea vis a vis de automobile, dar și prin sport. Tânărul a reușit să facă performanță și a ocupat Locul 6 la Campionatul Mondial de Skandenberg, dar și prima poziție la campionate internaționale.


Noul atelier al lui Marius Licuț se găsește pe Centura de Nord a orașului, iar spațiul este este unul care aduce confort atât proprietarilor de mașini ajunși acolo, cât și autoturismelor acestora. Investiția a fost una destul de mare, iar durata proiectului a depășit un an de zile, după cum spune fondatorul, care și-a inaugurat atelierul chiar de ziua lui.
„Am vrut să inaugurez atelierul chiar de ziua mea de naștere. A fost un an foarte greu, am muncit foarte mult la hală, la pardoseală și tot ce ține de design, interior și exterior. Tot proiectul a durat un an de zile, chiar un an și o lună. Investiția a fost una destul de mare, dar am vrut să fie totul profesional și un mediu cât mai bun pentru clienți. Aici vom face cosmetică auto, detailing, polișare, interioare, faruri, folie, dar și colantare în viitor. Clienții trebuie să știe că eu sunt foarte pasionat de acest domeniu și mă dedic foarte mult. Suntem atenți la toate micile detalii. Nu am pornit pe ideea de afacere, ci pe cea de pasiune. Vreau sa facem și bani, dar mă interesează să fim profesioniști iar clientul să fie mulțiumit și să se mai întoarcă”, a spus Marius Licuț.


Skandenberg-ul pe locul 2


Deși detailing-ul este principala sa pasiune, sportul rămâne și el important. Marius spune că skandenberg-ul se face mai mult din pasiune în România, iar susținerea pentru cei care îl practică întârzie să apară.
„Skandenberg-ul pentru mine este o pasiune, un hobby, mă motivează în fiecare zi să îmi depășesc limitele. M-am apucat de skandenberg în 2014. Pe lângă skandenberg mai am o pasiune, detailing-ul auto. Am un garaj de detailing auto profesional în Craiova. Acest sport la noi în țară se face mai mult din pasiune, la concursuri primim doar diplome și medalii, uneori și câteva suplimente. Transport, înscrieri, etc. le plătim din propriul buzunar”, ne-a povestit Marius.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica