joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cursuri gratuite de antreprenoriat la Rovinari

Proiectul „Integrarea durabilă pe piața muncii și creșterea nivelului de competențe al tinerilor NEETs”, va fi implementat și la Rovinari. Acțiunea vizează combaterea fenomenului NEET în România, având ca obiectiv general cresterea ocupării, precum și îmbunătățirea nivelului de competențe al tinerilor NEETs șomeri cu vârsta între 16 – 29 ani.

„Dacă aveți vârsta cuprinsă între 16 și 29 ani; dacă nu sunteți angajați nicăieri în momentul înscrierii în proiect; dacă sunteți absolvenți de liceu sau facultate; dacă nu sunteți înscriși într-o altă formă de învățământ; dacă vă doriți să începeți o afacere, vă așteptăm joi, 13.10.2022, ora 14:00, în Sala de Ședințe a Primăriei orașului Rovinari, pentru a vă înscrie la cursuri gratuite de ANTREPRENORIAT”, este mesajul autorităților locale.

La finalul cursului, participanții vor primi o subvenție de 200 de lei, dar și posibilitatea obținerii unei finanțări în valoare de 25.000 de euro pentru a porni o afacere. Pe lângă cursurile de antreprenoriat tinerii pot pota și pentru un curs de montator rigips sau lucrător în alimentație, la finalul căruia primesc o subvenție de 1800 de lei, dar și posibilitatea de a vă angaja.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica