duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilă de 13 ani, mințită cu iubire, forțată și bătută să se prostitueze

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au reținut marți, 13 septembrie, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori în stare de recidivă. Acesta a convins o copilă de 13 ani, prin metoda loverboy, să se prostitueze, iar toți banii îi reveneau lui.

„În cauză, s-a reținut faptul că, în luna iulie 2022, inculpatul a recrutat, profitând de starea de vădită vulnerabilitate (provenind dintr-o familie dezorganizată) și prin inducere în eroare (folosind metoda “loverboy”), o persoană vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției.

Ulterior, în perioada iulie – august 2022 acesta a transportat persoana vătămată la un local dintr-o comună din județul Giurgiu și în alte locații, constrângând-o, prin amenințare și acte de violență, să întrețină relații sexuale cu mai mulți clienți contra unor sume de bani pe care și le-a însușit în totalitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Giurgiu a admis propunerea procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu”, potrivit diicot.

Politica