marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A murit Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a stins din viață, joi, la vârsta de 96 de ani la castelul Balmoral din Scoţia. Moartea a survenit după o înrăutăţire a stării de sănătate a reginei, anunţată de Casa Regală joi dimineaţă. Toată familia regală i-a fost alături în momentul decesului.

Regină a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth, Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a venit la conducere în anul 1952, când a împlinit 25 de ani. Fiica Prințului Albert și a Ducesei De York a domnit de mai bine de jumătate de secol.

Regina Elisabeta a II-a a fost unul din cei mai vizbili și influenți monarhi din lume. Suverana a reușit să doboare recordul pentru cea mai mare domnie din lume, aflându-se pe tronul Marii Britanii deja de 70 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suverana împlinise anul acesta vârstă de 96 de ani, iar zvonurile false privind moarte ei au fost vizibile de mai multe ori în mediul online. În momentul în care acest lucru s-a întâmpla cu adevărat, lucrurile au devenit mai complicate decât par. Pe lângă procedurile ce țin de funeraliile propriu-zise, există aspecte mai puțin cunoscute, care vor avea un impact major nu doar pentru locuitorii regatului, ci și pentru restul lumii.

spot_img
spot_img

Politica