joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lovit, tâlhărit de un adolescent

Un adolescent bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiști. În timp ce se afla pe Bulevardul Racoţeanu, din Filiaşi, minorul ar fi lovit un bărbat de 46 de ani, din localitate şi i-ar fi furat portofelul pe care îl tinea în buzunar, din care ar fi sustras suma de 1700 de lei şi 200 de euro.

„Ieri, 6 septembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au reținut, pentru 24 de ore, un adolescent de 17 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în dimineaţa zilei de 21 august a.c., în jurul orelor 5.00, în timp ce se afla pe Bulevardul Racoţeanu, din Filiaşi, adolescentul ar fi lovit un bărbat de 46 de ani, din localitate şi l-ar fi deposedat de portofelul pe care îl tinea în buzunarul vestimentaţiei, din care ar fi sustras suma de 1700 de lei şi 200 de euro, după care a părăsit zona, plecând într-o direcţie necunoscută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, adolescentul a fost identificat, iar cursul zilei de ieri, poliţiştii din Filiaşi împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj au efectuat 2 percheziţi domiciliare la două imobile din Municipiul Craiova, pentru documentarea activităţii infracţionale a adolescentului bănuit de comiterea faptei, care a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, potrivit IPJ Dolj.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de miercuri, 7 septembrie, adolescentul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi cu propunere de arestare preventivă.

Politica