luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru continuă transferurile. A mai semnat un mijlocaș

Craiova lui Rotaru i-a transferat în această vară pe Giedrius Arlauskis (portar, 34 de ani), Raul Silva (stoper, 32), Bogdan Mitrea (34, stoper), Ivan Martic (fundaș dreapta, 31), Sergiu Hanca (extremă dreapta, 30) și Rivaldinho (atacant, 27), dar Mirel Rădoi nu a fost mulțumit și a continuat să ceară întăriri.

Astfel, Mihai Rotaru s-a conformat și a mai făcut un transfer. Eduard Florescu, mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani al celor de la FC Botoșani a semnat cu formația antrenată de Mirel Rădoi. Fotbalistul a fost în lotul olimpic al României, la Tokyo, când naționala era pregătită de Rădoi.

Universitatea Craiova a semnat cu Eduard Florescu un contract valabil o perioadă de 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. El va purta tricoul cu numărul 14. Noul nostru mijlocaș a evoluat ultima oară la FC Botoșani și a mai jucat, de-a lungul timpului, la FC Argeș, CS Mioveni și FC Viitorul. Îi dorim lui Eduard să aibă parte de multe jocuri reușite”, a fost comunicatul clubului din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șefii alb-albaștrilor au negociat direct cu patronul de la FC Botoșani, după ce mijlocașul a cerut să plece: „Florescu mi-a cerut să plece la o altă echipă, a fost o situație mai complicată. Până la urmă, am găsit această soluție, cu Craiova”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, pentru GSP.ro.

foto: sport.ro

Politica