vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Turceni şi-a anunţat demisia pe Facebook

Primarul de la Turceni, Cristina Cilibiu, şi-a dat demisia din funcţie printr-un mesaj pe Facebook. Aceasta a motivat că vrea să îşi petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Sunt momente în viaţă în care trebuie să iei decizii, să alegi gândindu-te la ce vrei să faci sau să devii în viitor. Am mai avut parte de situaţii dificile în care a trebuit să aleg, iar tinereţea, dorinţa de a demonstra şi de a realiza lucruri m-a făcut să aleg în consecinţă! Acum a venit timpul să aleg liniştea, sănătatea şi familia ca prioritate în viaţă! Fără ele nu aş fi realizat nimic şi nu m-aş bucura de nimic! Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul anilor şi să îmi cer iertare celor cărora le-am greşit. A fost o onoare să fiu primarul oraşului Turceni şi pentru asta vă mulţumesc! Mulţumesc, Turceni! Rămâi cu bine! A ta, Cristina Cilibiu“, a fost mesajul postat pe Facebook de Cristina Cilibiu

Demisia a fost confirmată și de prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu: „„Şi-a depus demisia în această dimineaţă (n.r. – luni, 8 august 2022), atât din funcţia de primar, cât şi din PNL. A motivat că demisionează din motive personale. Este posibil ca în toamnă să se organizeze alegeri parţiale”, a spus prefectul, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook

Politica