sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Fierbe Bănia. FCU și CSU au meci direct

Cele două echipe din Craiova își măsoară forțele, în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Orgoliile sunt din ce în ce mai mari între cele două formații, între șefii acestora, dar și între suporteri, care s-au contract ani de zile din cauza rivalității din oraș.

Marius Croitoru știe cât de importantă poate fi o victorie împotriva unei formații pe care fanii FCU vor să o vadă învinsă de ani de zile: „Este un derby al orgoliilor. Este cel mai important lucru pentru cei ce iubesc FCU. Avem obligația să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Sunt trei puncte în joc care ne ajută să ne îndeplinim obiectivul. Am pregătit meciul normal, așa cum am pregătit toate meciurile. Nu e nimic special din acest punct de vedere. Este un meci extraordinar în afara terenului. Noi știm ce avem de făcut. Când joci din trei în trei zile există o anumită uzură. Dacă era mijlocul campionatului era altceva, dar acum e început de campionat și e normal să se resimtă, dar de asta s-au calificat, pentru a juca în cupele europene. Și noi ne dorim acest lucru. Echipa joacă, dar e loc de mai bine. Eu sunt mulțumit de ce arată echipa, dar ne dorim mai mult. Când îți propui lucruri mărețe, e normal ca ce ai făcut până acum să fie egal cu zero. Ne dorim să devenim mai buni de la meci la meci”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

De cealaltă parte, presiunea este mult mai mare, pentru că Rotaru ar putea schimba antrenorul în cazul unui eșec. Balint recunoaște că a avut o discuție cu patronul clubului în care s-a ajuns și la subiectul delicat legat de schimbarea tehnicianului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu nu m-am gândit niciodată să plec, am venit aici să muncesc. Noi în momentul acesta ne gândim doar la un rezultat pozitiv în meciul de duminică seara. Totul ne dă speranțe că va fi bine, știm că e un meci special. Fotbalul e imprevizibil, iar situația în fotbal se poate schimba de la o zi la alta, iar asta vrem să facem să bifăm prima victorie în campionat. Categoric am susținerea conducerii. Am avut o discuție cu domnul Rotaru, nu neapărat pe această temă, discuții normale între patron și antrenor. Normal că mi-aș fi dorit mai mult, să începem mai bine în campionat. Dar am experiență în fotbalul românesc, nu e cazul să dramatizăm”, a spus Balint.

Dumitru Dragomir, fostul șef din fotbalul românesc este de părere că FCU este echipa mai puternică din Craiova: „Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri. Își aduce Rotaru pe cineva (n.r. antrenor) și tot așa va fi. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica