luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Incendiu la o hală cu utilaje agricole și cereale

O hală în care se aflau utilaje agricole și cereale, din Leu, Dolj, a fost făcută scrum, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă dimineață. Pompierii au intervenit de urgență, întrucât exista riscul ca focul să ajungă la locul unde erau depozitați saci cu îngrășăminte chimice.

„In această dimineață, ISU Dolj a intervenit cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială CBRN și 1 echipaj SMURD, în comuna Leu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală în incinta căreia se aflau utilaje agricole și erau depozitate cereale. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violență în incinta halei, existând posibilitatea propagării acestuia inclusiv spre locul unde erau depozitați saci cu îngrășăminte chimice pentru agricultură, la o distanță de aproximativ 30 m. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu realizarea unui dispozitiv de protecție a sacilor cu îngrășăminte”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Utilajele aflate în interior au fost distruse. La fel și cerealele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cauza incendiului și pagubele exacte urmează a fi stabilite.

„La momentul actual incendiul a fost lichidat, însă la locului intervenției se mai află 3 autospeciale, pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, precum și pentru monitorizarea situației, acționând în acest sens împreună cu personalul și utilajele puse la dispoziție de autoritățile locale”, au mai transmis reprezentanții ISU Dolj.

Politica