luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Oltenii, fără victorie în 3 meciuri

Meci fără istorii, cu vreo șase cartonașe galbene. Nervi tăcuți, gheare de motani umflate în teacă. Rapid a fost mai bun. S-a simțit limpezimea lui Adrian Mutu. A marcat: Al. Ioniță II ’50.

Cu 20.000 de suporteri alături, Universitatea a pornit în trombă, dar lovitura liberă a lui Roguljic a fost prinsă de Moldovan. Transversala l-a salvat apoi pe portarul giuleștean la bomba croatului. Craiova a menținut presiunea constantă, iar pe final de repriză, Markovic a șutat de la distanță cu pământul, dar nu a pus mari probleme. Mai periculos a fost Ivan, al cărui șut e scos în corner. Alb-albaștrii au fost peste vișinii, dar la vestiare s-a intrat fără gol.

Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Alb-albaștrii sunt pe 12 în Superligă

Partea secundă a început cum nu se poate mai prost pentru olteni, cu golul lui Ioniță: șut din unghi, în cross, în plasa laterală. Craiova a avut reacție, dar șutul violent al lui Vătăjelu din câțiva metri e parat de portar. Baiaram, de pe linia lui 6, singur, a tras peste. Șutul lui Crețu, din marginea careului, e boxat de Moldovan. Cu Hanca și Rivaldinho aruncați în luptă, parcă-n disperare, jocul nu s-a schimbat deloc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica